Toyota Bloemberg loopt hard voor het goede doel

Geplaatst op: 9 oktober 2013 Toyota Bloemberg loopt hard voor het goede doel

Zevenheuvelenloop en HDKT

ZEVENAAR - Op 17 november wordt alweer de dertigste editie van de Zevenheuvelenloop gehouden in Nijmegen. En speciaal voor de jubileumeditie van deze hardloopwedstrijd heeft Autobedrijf Bloemberg in Zevenaar zich ingeschreven. Een groep van tien renners zal voor het Toyota Bloemberg in actie komen, waaronder vier mensen die binnen het bedrijf werkzaam zijn.

Naast een sportieve strijd gaat het vooral om geld in te zamelen voor de stichting Honderd-Duizend-Keer-een-Tientje. Deze stichting - kortweg HDKT – wil 100.000 tientjes ophalen ten behoeve van onderzoek naar, voorlichting over, en het verhogen van het kennisniveau over Sarcomen, een van de zeldzame kankersoorten waar weinig financiële middelen voor vrij worden gemaakt omdat ze nu eenmaal (te) zeldzaam zijn. Het hele verhaal is te bekijken en te lezen op de site van HDKT www.hdkt.nl

Door het team van Autobedrijf Bloemberg te sponsoren helpt u de strijd tegen Sarcoomkanker. Wilt u het hardloopteam sponsoren, loop dan bij ons binnen aan de Marconistraat 21 in Zevenaar of kijk op http://www.toyota-bloemberg.nl/ hoe u het team kunt steunen.

Terug naar overzicht

HDKT
Facebook

Twitter

NOG
X €10,-