Mind Change, Social Responsability Event

Geplaatst op: 14 juni 2019 Mind Change, Social Responsability Event

Op vrijdag 14 juni jl.organiseerde Mind-Change voor de tweede keer het Social Responsability Event. De weergoden waren hen zeer goed gezind: daar waar het ‘s ochtends nog met bakken uit de hemel kwam, was er ‘s middags een strak blauwe hemel en een zeer aangenaam zonnetje!

Dit jaar gaven Heijmans, SPIE, HelloFlex People, Gemeente Rotterdam, Breijer, CroonWolter en Dros, van Dorp, Advance en natuurlijk Mind-Change team 1 en 2 zelf acte de presence! Ieder team streed voor het eigen, dit jaar zeer persoonlijk, gekozen goede doel.

Het Mind-Change team speelde voor Sarcomen onderzoek (https://www.hdkt.nl). Bij Sanne, het zusje van Mind-Changer Elly, is 2 jaar geleden een vorm van kanker geconstateerd die niet te genezen en zeer agressief is: Synoviaal Sarcoma. Alle behandelingen die gedaan worden, zijn puur gericht op levensverlenging. Net als bij de Dravet-stichting zijn middelen om onderzoek te kunnen doen zeer welkom, zodat op een dag genezing wellicht wel mogelijk is. Overigens fantastisch dat Sanne erbij kon zijn om het team aan te moedigen.

Op dinsdag 16 juli vond de uitreiking plaats van de cheque van € 2750,= voor de winnaar van het Social Responsability Event: HDKT. Willem Daalder en Leon Vliegen van HDKT kwamen naar Den Haag om de cheque in ontvangst te nemen. De bijdrage werd met veel dank aangenomen en wordt ingezet voor sarcoom-onderzoek.

Terug naar overzicht

HDKT
Facebook

Twitter

NOG
X €10,-