Familie Hoksbergen loopt voor HDKT

Geplaatst op: 20 december 2013 Familie Hoksbergen loopt voor HDKT

Sponsoren gezocht voor HDKT

16-12-2013 10:22  VAN DE REDACTIE

OUD-ZEVENAAR - Paul, Louise, Geert, Floor, Lola en Sam Hoksbergen uit Oud-Zevenaar zoeken sponsoren die hen willen steunen tijdens tijdens de Dijkencross in Pannerden op 22 december. De hele familie gaat op deze morgen de vijf kilometer lopen. De opbrengst van deze sponsorloop gaat naar de Stichting Honderd Duizend Keer een Tientje, die onderzoek wil laten verrichten naar sarcomen. Dit zijn zeer agressieve kwaadaardige tumoren. Omdat ze zeldzaam zijn is er geen geld om onderzoek te financieren. HDKT zet zich in om medisch wetenschappelijk onderzoek naar ziektes waarvoor weinig tot geen middelen beschikbaar zijn te ondersteunen. Het streven is een miljoen euro te kunnen schenken aan het goede doel. Paul en Louise Hoksbergen: ,,De vriend van onze dochter dochter Floor lijdt aan deze ziekte. We hopen op deze manier meer bekendheid te geven aan de stichting en we willen zo veel mogelijk geld ophalen. Wie wil bijdragen kan een mailtje sturen naar floor-hoksbergen@hotmail.com.

Familie loopt mee in Dijkencross voor stichting HDKT

20-12-2013 10:22  VAN DE REDACTIE Het Gemeente Nieuws

Zevenaar - Stichting HDKT staat voor stichting Honderd Duizend Keer een Tientje. Deze Stichting wil Honderd Duizend Keer een Tientje voor voorlichting over en onderzoek naar sarcomen.

Sarcomen zijn zeer agressieve kwaadaardige tumoren. Omdat ze zeldzaam zijn is er geen geld om onderzoek te financieren. HDKT zet zich in om medisch-wetenschappelijk onderzoek naar ziektes waarvoor weinig tot geen middelen beschikbaar zijn te ondersteunen. Het streven is om een miljoen euro te kunnen schenken aan het goede doel.
Omdat de vriend van dochter Floor leidt aan deze ziekte gaat de familie Hoksberegen uit Oud-Zevenaar op zondag 22 december deelnemen aan de Dijkencross in Pannerden. Op deze manier hopen ze om meer bekendheid te geven aan de stichting en willen ze zoveel mogelijk geld ophalen. Honderd procent van de opbrengst gaat naar HDKT.

Zelf ook in actie?
Wil je HDKT op een andere manier steunen dan met een tientje, dan kun je ook een actie organiseren, waarmee je geld voor de stichting HDKT inzamelt. Denk bijvoorbeeld aan meelopen met een triatlon, een marathon, maar ook een benefietwedstrijd of benefietconcert en dergelijke organiseren behoren tot de mogelijkheden.
HDKT houdt in april een evenment waar je dan het ingezamelde geld kunt aanbieden. Het kantoor van Prick & Van Houtum notarissen verloot dan onder alle donateurs -groot en klein- de HDKT-prijs: een optreden van Sofia Dragt en haar band.
Op de site www.hdkt.nl staan meerdere acties die gevoerd worden en kun je eenvoudig je tientje(s) doneren. Alle gedoneerde tientjes gaan naar het goede doel.

      

Terug naar overzicht

HDKT
Facebook

Twitter

NOG
X €10,-