€ 635,= || Kapel Klink Klaor

Laar, 10 juli 2018

Beste Stichting HonderDuizendKeereenTientje “Samen sterk tegen sarcoomkanker”,

Op 1 juni 2017 is ons mede-muziek-kapel-lid Truus Bostelaar-Driessen overleden aan de gevolgen van Leiomyosarcoomkanker. Behalve onze medemuzikant, trompettiste, dirigente, vriendin en kameraad was ze een van de kartrekkers van onze kapel.
Haar overlijden heeft ons allen zeer diep getroffen.

Het overlijden van Truus Bostelaar heeft ons op het volgende idee gebracht: We willen een “statement” maken door een jaar lang de gehele opbrengst van alle optredens te sparen en deze via de echtgenoot van Truus Bostelaar, de heer Andre Bostelaar, te doneren aan uw stichting.
Tijdens de laatste repetitie voor de vakantie die traditioneel een feestelijk tintje heeft, hebben wij een envelop overhandigd aan de heer Andre Bostelaar.

Bij deze willen wij ons graag even voorstellen:
De kapel Klink Klaor is opgericht in 1984.
Het initiatief hiertoe werd genomen door een aantal leden van V.V. de Moezevangers Laor.
Tegenwoordig bestaat de kapel uit ca. 16 enthousiaste muzikanten welke in leeftijd variëren van 35 tot ca. 70 jaar.

           

Wekelijks, op maandagavond, wordt er gerepeteerd waarbij er gewerkt wordt aan een zeer gevarieerd repertoire. Van vastelaovundjliedjes tot populaire nummers en evergreens.

“Plezier bij het muziek maken” is wat de leden tot een hechte groep maakt.
Naast de muzikale begeleiding van de Vastelaovundj Vereniging tijdens haar activiteiten en het verzorgen van de muzikale omlijsting tijdens de Bonte Avonden heeft boorekapel “Klink Klaor ” een geheel eigen activiteitenkalender.
“Klink Klaor” is te zien en te beluisteren bij gelegenheden als bijvoorbeeld: schuttersfeest, optreden op Oude Markt Weert tijdens koopavond in de zomer, kerk, muziekkapellentreffen, jaarlijks bezoek (weekend) + optredens bij wijnfeesten aan de moezel enz..
Mede door het verzorgen van serenades bij goudenhuwelijksfeesten, jubilerende verenigingen of andere gelegenheden en jubilea vervult “Klink Klaor” ook een maatschappelijk rol in de gemeenschap van het kerkdorp Laar.

We hopen dat onze bijdrage ertoe zal leiden dat in de toekomst mensen van deze vreselijke ziekte kunnen genezen.

Met vriendelijke groet,
Alle muzikanten van kapel Klink Klaor

Actie datum: 10 augustus 2018 Gedoneerd: €0 Streef bedrag: €0
Doneren

Voltooide acties

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

NOG
X €10,-