€ 5.745,= || Fiets naar Nepal

Op de fiets naar Nepal voor sarcoomonderzoek!

Auke en Hilgien uit Delft staan op de pedalen voor hun ongeneeslijk zieke vriendin Sanne, en voor alle anderen met sarcoomkanker.
 
Vanuit Delft fietsen zij sinds mei 2018 met als doel:
In 1 jaar 15000 kilometer fietsen naar bestemming Nepal. Zo willen zij € 15.000,= ophalen voor onderzoek naar sarcoomkanker.

De bestemming Nepal en het aantal km is inmiddels ruimschoots behaald! De beoogde € 15.000,= helaas nog niet. Daarom hebben ze besloten 2 x 15.000 km te fietsen om zodoende het doel te halen. Help jij mee?
 
"Onze lieve vriendin Sanne (41 jaar) heeft sinds 3 jaar uitgezaaid synoviosarcoom.
De ernstige bot- en weke-delenkanker iszeldzaam en wordt vaak pas (te) laat ontdekt. De ziekte komt vooral voor bij (jong) volwassenen in de bloei van hun leven. Behandelingen zoals chemotherapie en bestralingen helpen het proces vertragen, maar ook bij Sanne zit genezen er (nog) nietin. Vooal omdat niet bekend is wát de juiste behandeling is. Er moet geld komen voor onderzoek naar de juiste behandeling van deze kankersoort. Wij fietsen Europa en Azië door met Sanne meereizend in onze gedachten. Realiserend dat dit een bijzonder grote uitdaging is, die alleen mogelijk is als je lichamelijk gezond bent. Fietsen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar behandelingen tegen sarcoomkanker. Dat is een fietstocht naar Nepal en verder meer dan waard."
"Sanne woont samen met haar dochter Guusje van 5 jaar in Voorburg. Ze is een sportieve, lieve, reislustige en positieve vrouw. Ze heeft lang als diëtiste gewerkt en geniet nu zoveel mogelijk met haar dochter van het leven."
"Hoeveel kilometers laat jij ons fietsen? Volg onze route met foto's via polarsteps."
"Of klik op onze site voor meer info."

Auke & Hilgien

Lees ook het artikel in het Voorburgs Dagblad. Klik hier.

Ook in Delft op Zoindag staat een mooi artikel. Je leest het hier.

De Delftse Post heeft tevens een artikel geplaatst. Dat lees je hier.

In het Krantje Online is een artikel verschenen. Lees het hier.

1
Actie datum: 31 december 2019 Gedoneerd: €5.745 Streef bedrag: €15.000
38.3%
Doneren

Voltooide acties

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

NOG
X €10,-