Fiets naar Nepal

Op de fiets naar Nepal voor sarcoomonderzoek!

Auke en Hilgien uit Delft staan op de pedalen voor hun ongeneeslijk zieke vriendin Sanne, en voor alle anderen met sarcoomkanker.

Vanuit Delft fietsen zij vanaf 14 mei jl. zo’n 15.000 kilometer naar Nepal. Zij verwachten in 1 jaar in Nepal te zijn.
Zo willen zij € 15.000,= ophalen voor onderzoek naar sarcoomkanker. Help jij mee?

"Onze lieve vriendin Sanne (40 jaar) heeft sinds 2 jaar uitgezaaid synoviosarcoom. De ernstige bot- en weke-delenkanker is zeldzaam en wordt vaak pas (te) laat ontdekt. De ziekte komt vooral voor bij (jong) volwassenen in de bloei van hun leven. Behandelingen zoals chemotherapie en bestralingen helpen het proces vertragen, maar ook bij Sanne zit genezen er (nog) niet in. Vooral omdat niet bekend is wát de juiste behandeling is.  Er moet geld komen voor onderzoek naar de juiste behandeling van deze kankersoort. Wij fietsen van Delft naar Nepal met Sanne meereizend in onze gedachten. Realiserend dat dit een bijzonder grote uitdaging is, die alleen mogelijk is als je lichamelijk gezond bent. Fietsen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar behandelingen tegen sarcoomkanker. Dat is een fietstocht naar Nepal meer dan waard."
"Sanne woont samen met haar dochter Guusje van 4 jaar in Voorburg. Ze is een sportieve, lieve, reislustige en positieve vrouw. Ze heeft lang als diëtiste gewerkt en geniet nu zoveel mogelijk met haar dochter van het leven."

"Hoeveel kilometers laat jij ons fietsen? Volg onze up-to-date route met foto's via polarsteps."
"Of klik op onze site voor meer info."

Auke & Hilgien

1
Actie datum: 30 november 2019 Gedoneerd: €4.560 Streef bedrag: €15.000
30.4%
Doneren

Voltooide acties

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

NOG
X €10,-