€ 2500,= || Embrace Life Feest

Afgelopen vrijdag 17 mei 2019 was het Embrace Life feest. Samen met onze vrienden en familie hebben wij een prachtige avond neergezet en een fantastisch bedrag kunnen ophalen voor HDKT
We kijken als gezin terug op een mooie periode voorafgaand aan het feest waar we met elkaar deze avond hebben voorbereid. Voor ons was het ook erg fijn deze avond met onze familie en vrienden door te brengen, en een positieve draai te geven door zo'n geweldig bedrag op te halen.
Ook op deze plek willen we graag iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid en donaties voor HDKT!


Op 17 mei 2019 organiseren wij een bijzonder feest om geld in te zamelen voor HDKT. Wij hebben onze vrienden en familie uitgenodigd om met ons deze avond door te brengen en met elkaar te zorgen voor een mooie opbrengst.

17 mei 2019 is voor een ons een speciale datum, het is dan precies 5 jaar geleden dat onze man en vader Eugène  op 53 jarige leeftijd overleed aan sarcoomkanker.
Wij hebben van dichtbij meegemaakt wat deze zeldzame kankersoort kan aanrichten en hoe onmachtig het voelt dat hier weinig of niets aan gedaan kan worden.
Wij vinden het belangrijk dat er onderzoek gedaan kan worden naar behandelingen tegen sarcomen.

Waarom een feest?
Eugène stond positief in het leven en in de periode van zijn ziekte kwam deze karaktereigenschap nog sterker naar voren. Voor hem was het glas halfvol en hij probeerde ten alle tijden te genieten van de kleine en grote dingen van het leven. We willen zijn motto ‘vier het leven’ centraal stellen tijdens onze actie op 17 mei. Een feest is hiervoor de perfecte gelegenheid! 

Het feest vindt plaats op een geliefde locatie van Eugène, een plek waar hij vaak kwam en waar zijn kinderen nog steeds veel komen. Wij zorgen voor de muziek en leuke activiteiten. De winst op de consumpties en de activiteiten is het bedrag wat wij doneren aan HDKT.

Wilt u helpen om dit bedrag te verhogen?
Dan is het ook mogelijk rechtstreeks een donatie te doen via onderstaande DONEREN knop.
Wilt u liever op een andere manier sponsoren? Neem dan contact met ons op via defamiliewiss@gmail.com.

Deze pagina kunt u eenvoudig via Facebook delen. Klik op onderstaande link. 

Actie datum: 1 juli 2019 Gedoneerd: €2.500 Streef bedrag: €0
Doneren

Voltooide acties

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

NOG
X €10,-