€ 2.740,30 || De 4 daagse Nijmegen

Opbrengst van deze

actie is € 2.740,30.

BEDANKT !

 

Inmiddels zijn er vier mensen die de 4 daagse van Nijmegen gaan lopen. Deze is van 18 tot en met 21 juli 2017.

De vier (in dit geval mannen) laten zich sponsoren voor HDKT.

Jorn van Roosmalen, waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik Loop de 4daagse voor de 1e keer.
Wouter, Thijs, Simon en ik zijn held van VGZ en hebben als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Honderd Duizend Keer een Tientje (www.hdkt.nl). Met dit geld kan er meer onderzoek gedaan worden naar de zeer agressieve sarcoomkanker. Een teamgenootje uit ons hockeyteam is sterk betrokken bij deze Stichting. Helaas hebben we alle vier al te veel te maken gehad met kanker. Mijn broer Simon en ik zijn in 2009 onze moeder en in 2013 onze vader verloren aan deze rotziekte. Allebei op een leeftijd van 59 jaar. In de zomer van 2015 kreeg ik zelf te horen dat ik een hersentumor had en zo snel mogelijk geopereerd moest worden. Gelukkig is dit allemaal goed gegaan en ben ik goed gerevalideerd. Afgelopen zomer heb ik zelfs, samen met mijn broer en zus en twee ooms meegedaan aan de Alpe d’HuZes. Hiervoor ben ik 5 keer de berg Alpe d’Huez omhoog gefietst en hiermee maar liefst € 22.000 opgehaald voor KWF. In de zomer van 2017 wil ik weer een sportieve actie doen om geld op te halen voor een goed doel tegen kanker. En hoe mooi zou dit zijn om dat met het VGZ Vierdaagse team te doen, samen met mijn broer en twee vrienden?
Dragen jullie ook een steentje bij in de strijd tegen kanker?
Papa van 2 (Jits en Fabe), Getrouwd met Floor, hardloper, fietser, hockeyer, 36 jaar, werkzaam bij de Rabobank Bemmel.

Wouter Bralts, meer over mij

Na 36 jaar is het zover "ik ga de 4-daagse lopen". Wat begon als een grap met wat te veel biertjes op neemt nu serieuze vormen aan.
Samen met 3 vrienden Simon, Thijs en Jorn hebben we besloten om een mooi doel aan onze tocht te koppelen.
We gaan lopen voor de stichting "Honderd duizend keer een tientje". Deze stichting zet zich voor onderzoek naar Sacromen. Op de site www.hdkt.nl kan je zien hoe belangrijk het is dat er hier geld beschikbaar voor komt.
Steun jij ons en daarmee ook de stichting?

Simon van Roosmalen, waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik heb 21 jaar geleden de 80e vierdaagse gelopen, dit was echter 30km, want ik was toen 13. Ik hoop dat het me weer zo makkelijk af gaat als toen.

De stichting HDKT wil: Honderd-Duizend-keer-een-Tientje  voor voorlichting over & onderzoek naar Sarcomen.
Dit zijn zeer agressieve kwaadaardige tumoren.  Omdat ze zeldzaam zijn is er geen geld om onderzoek te financieren.  HDKT neemt hierin initiatief. HDKT werkt samen met het Radboud Oncologie Fonds  en de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Thijs Prick, waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik ben geboren en getogen in Nijmegen maar heb de 4-daagse nog nooit gelopen. Tot nu toe. Dit jaar loop ik samen met 3 vrienden de 50 km. Met de steun van mijn vrouw en twee dochters moet dat lukken!

De stichting HDKT wil: Honderd-Duizend-keer-een-Tientje voor voorlichting over & onderzoek naar Sarcomen.
Dit zijn zeer agressieve kwaadaardige tumoren.  Omdat ze zeldzaam zijn is er geen geld om onderzoek te financieren.  HDKT neemt hierin initiatief. HDKT werkt samen met het Radboud Oncologie Fonds en de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Deze actiepagina kunt u eenvoudig delen. Klik op onderstaande links. 

Actie datum: 21 juli 2017 Gedoneerd: €30 Streef bedrag: €0
Doneren

Voltooide acties

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

NOG
X €10,-