€ 1.679,38 || Collecte-DAG

Zaterdag 20 oktober grootschalige Collecte-DAG
In centrum Nijmegen.

Deze Collecte-dag heeft € 1679,38 opgebracht.
Het was een succesvolle dag.
Dank aan alle gulle gevers!
Dank aan alle 15 collectanten!


HDKT organiseert zaterdag 20 oktober een actieve grootschalige collecte-dag in de binnenstad van Nijmegen.
Eerder spraken we nog over een collecteweek, maar om onze collecte-dag groots te kunnen aanpakken hebben we ervoor gekozen ons te concentreren op één dag. En deze dag gaan we knallen! Onder andere met spandoeken, vele collectebussen, kleurrijke polsbandjes, flyers, hopelijk veel collectanten en wie weet wat nog meer!

Word ook collectant voor één dag!
We kunnen deze zaterdag nog hulp gebruiken. Kom ook in actie en sluit je aan! Word voor één dag collectant van HDKT.
Zet je samen met vele andere vrijwilligers in om geld in te zamelen voor onderzoek naar Sarcomen. Of je nu de hele dag kunt of een paar uurtjes, alle hulp is welkom. We zijn aan het collecteren van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Draag je HDKT en slachtoffers van sarcoomkanker een warm hart toe, en wil je dat door HDKT gefinancierd onderzoek een verschil gaat maken; geef je dan hier op om mee te collecteren.

Als collectant van HDKT zet je je in voor onze missie: meer sarcoom-onderzoek en daardoor meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor de patiënt. Wij dromen van een wereld waarin Sarcoom geen dodelijke ziekte meer is. Dankzij veel onderzoeken komt deze droom steeds dichterbij, maar daar is geld voor nodig; veel geld. Als collectant lever je een bijdrage aan deze droom.

1
Actie datum: 28 oktober 2018 Gedoneerd: €100 Streef bedrag: €0
Doneren

Voltooide acties

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

NOG
X €10,-