Het bestuur van de Stichting HDKT heeft besloten haar stichting per 1 januari 2020 te beëindigen.
Na zeven actieve jaren, met vele mooie acties om geld op te halen voor onderzoeken tegen sarcoomkanker, hebben we het besluit genomen om onze stichting op te heffen.
Zeven jaar lang hebben we samen met allen die ons steunen en ondersteunen zeer goed werk verricht. We hebben bijna € 400.000,- opgehaald en daarmee tot nog toe zes onderzoeken gefinancierd. Met onze stichting hebben we sarcomen meer op de kaart gezet.

Via deze site kunnen geen acties meer gestart worden. Van lopende acties zorgen wij er uiteraard voor dat die opbrengsten bij de onderzoeken naar sarcomen terecht komen.

Graag verwijzen wij door naar Stichting Loeka. Deze zusterstichting is eveneens al jaren actief in de strijd tegen sarcomen. Bijdragen aan onderzoek naar sarcomen kunnen via hun site worden gedoneerd. Klik op hun logo.
 

Hieronder staan nog lopende acties. Wilt u meer weten over de actuele acties? Klik dan op 'lees meer'.
De afgeronde acties treft u aan in het overzicht rechts. Bekijk afgeronde acties, klik op het jaartal en vervolgens op de betreffende actie.

Via de donerenknop kunt u eenvoudig de actie die uw voorkeur heeft via iDEAL ondersteunen. Klik hiervoor op 'Doneren' bij de betreffende actie.

Voltooide acties

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

NOG
X €10,-