€ 430,= || Zevenheuvelennacht

De twee loopsters hebben met deze actie € 430,= opgehaald via WhyDonate. Dit ondanks het feit dat Hilde vanwege een blessure die nacht niet heeft kunnen lopen.

  Voor Honderd Duizend Keer een Tientje, en met Luuk in mijn gedachten, loop ik mee met de Zevenheuvelennacht op 14 november 2015 in Nijmegen.

Een topatleet ben ik niet, maar voor dit doel wil ik mijn grenzen verleggen. Om niet alleen langs de zijlijn te staan, maar om ook zelf een klap uit te kunnen delen tegen deze ziekte ga ik de uitdaging aan. Ik verhoog mijn hartslag en met jullie hulp hopelijk ook de kans naar een leven zonder sarcoomkanker.
Aangezien ik een parcour van 7 km moet lopen, door de Zeven Heuvelen van Nijmegen en de start om 7 uur 's avonds is, hoop ik een bedrag van € 700,= op te halen.
Willen jullie mij helpen bij het lopen van de Zevenheuvelennacht door tientjes te doneren voor HDKT? Ik zou het geweldig vinden!!

Dank voor de steun. Hilde Cornelese.

Doneren kan via Whydonate:

  Luuk, een oud klasgenoot, verloor afgelopen voorjaar zijn strijd tegen sarcoomkanker. Ter nagedachtenis aan Luuk zamel ik geld in voor stichting Honderd-Duizend-Keer-een-Tientje (HDKT). Ik doe dit door me te laten sponseren voor het lopen van de Zevenheuvelennacht (7km).

HDKT fininciert onderzoek naar sarcomen, zeer agressieve kwaadaardige tumoren. Ze werken hiervoor samen met het Radboud Oncologiefonds.

Ik ben al sinds half juli aan het trainen om een mooie tijd neer te zetten en natuurlijk om veel tientjes bij elkaar te sprokkelen. Met grotere of kleinere bedragen maak je me ook heel blij.

Dus sponser mij en steun stichting HDKT in de strijd tegen sarcoomkanker.

Bedankt. Mandy Boerboom

Doneren kan via Whydonate:

 

Informatiepagina van het evenement, klik hier.

Voltooide acties

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

NOG
X €10,-