€ 250,= || De Streekfietstocht

Streekfietstocht vond plaats op Zondag 26 juni 2016!!

Deze heeft € 250,= opgebracht. Dank aan allen die hiervoor hebben gezorgd.


Ontstaan

Mariska Wilemsen legt uit....

"Ik ben gaan bedenken hoe ik streekproducten meer onder de aandacht kon brengen bij de consumenten. Zoals ik al zei, er wordt veel gefietst in de Liemers dus een fietstocht zou daar goed op aansluiten. De vraag was alleen, waar moet ik beginnen? Gelukkig stelde Christine en Laurens Reijmer van ’t Centrum in Babberich, zich beschikbaar om mij te ondersteunen. Daardoor kon ik mijn creatieve en organisatorische kant inzetten en ondersteunden zij mij in het ondernemende gedeelte".

"Met ‘de Streekfietstocht’ wil ik mensen uit de Liemers en omgeving bewuster maken van wat er in hun omgeving eigenlijk allemaal te verkrijgen is. Hiermee worden de streekproducten uit de Liemers meer onder de aandacht gebracht. Waar komen de producten precies vandaan en hoe gaat het in zijn werk? Hoe kan ik de producten zelf gebruiken?
Tijdens ‘de Streekfietstocht’ komt dit allemaal aan de orde"!

"Afsluitend vindt er in ’t Centrum te Babberich een streekdiner plaats. Daarin wordt op een laagdrempelige manier getoond, hoe streekproducten uit de Liemers in een maaltijd kunnen worden gebruikt".

Zoals elk jaar, gaat de opbrengst van de Streekfietstocht weer naar een goed doel uit de streek. Dit jaar is het goede doel Stichting HDKT.

Voor inschrijven of meer info ga naar de site van De Streekfietstocht.

Bekijk hier een impressie van de eerste Streekfietstocht op 2014.

Voltooide acties

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

NOG
X €10,-