€ 266,= || De Diemse Toren ClassicGezelligheid en natuurschoon komen samen bij de derde editie van de Diemse Toren Classic!

De opbrengst van € 266,= gaat naar HDKT.

Gezelligheid, want je krijgt een warme ontvangst met koffie en een lokale lekkernij bij de start op Tankstation Tatelaar in het feestelijke dorpje Didam. De Diemse Toren Classic is een onderdeel van het evenement Didam op Stelten. Voorheen was deze rit bekend onder de naam Oldtimertoertocht de Liemers. Een prachtige tocht staat u te wachten. Bij één van de vestigingen van Volvo dealer Harry Arendsen wacht u een heerlijke lunch op een prachtige plek. De finish vindt plaats in de mooie historische Didamse Markthal. Daar zullen we nog wat naborrelen. Aansluitend kun je het Didam op Stelten evenement bezoeken.

Natuurschoon, want de route gaat door de prachtige streken Montferland, de Achterhoek en/of de Veluwe. Deze streken zijn heel divers en omvatten rivierlandschap, heuvelachtig landschap, bossen en velden. Het zijn rustige streken waar u optimaal van uw klassieker kunt genieten zonder dat de pret wordt verpest door druk verkeer en verkeersdrempels. Wij spannen ons in om de mooiste plekjes in onze route op te nemen.

De Diemse Toren Classic kan op 2 manieren gereden worden: volgens het bolletje-pijltje systeem of met een duidelijke route beschrijving op pad. Verder zijn er een aantal leuke opdrachten voor onderweg. Je gaat dus de strijd aan met je mede-autoliefhebbers. Maar, uiteraard staat de gezelligheid voorop.

Deze klassiekerrit wordt georganiseerd door ware autoliefhebbers afkomstig uit deze mooie streek. Inschrijven kan op de site van de Diemse Toren Classic. Daar is ook meer informatie te vinden.

Wanneer en voor wie?
•    Datum: 5 juni 2016;

•    Deze rit is voor oldtimers (auto/motor) van voor 1985, cabrio’s of bijzondere auto’s;

•    De kosten bedragen € 38,= per equipe, twee personen (extra bijrijder is € 14,00 );

•    De kosten voor één motorrijder bedraagt € 23,00 (extra bijrijder is € 14,00 );

•    10% van het inschrijfgeld schenken wij aan “Honderdduizendkeereentientje”.

 

Voltooide acties

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

NOG
X €10,-